lauantai 2. heinäkuuta 2011

Nyt musta lippu liehumaan, hulabaloobalai!

Kapteeni Jack Sparrow ja Musta Helmi innoittivat Kapteeni Nuutin kutsumaan miehistönsä kokoon juhlimaan kesäisiä syntymäpäiviä! 
Viisivuotias herra hurahtaa milloin mihinkin, nyt ikisuokkari Star Warsin rinnalla on taisteltu merirosvoleikkejä jonkin aikaa, joten mikäs sen parempi synttäriteema kuin MERIROSVOT!!
Vielä puoli vuotta sitten isoveljen Halloween-synttärit aiheuttivat pelkoa ja kauhua siinä määrin, että kesken kakuttelun piti äitin kanssa mennä makkariin sylittelemään pelot pois. Nähtävästi uudelle ikävuodelle siirtyminen on kasvattanut kuitenkin sen verran rohkeutta, että pääkallot eivät enää jännitä samassa määrin.


Synttärit aloitettiin pihalla merirosvotarinalla, joka huipentui aarteenetsintään pihametsässä. Kuvia tapahtumasta on, mutta en niitä tänne laita, kun kuvissa on omien lasteni lisäksi juhliin osallistuneita lapsia, enkä heidän vanhemmiltaan ole kysynyt lupaa kuvien julkaisemiseen :).


Tässä kuitenkin merirosvosankari itse aarrejahdissa
Ja sit niitä tarjoiluja. Meillä oli kahdet juhlat peräkkäin, ensin lastenjuhlat ja sen jälkeen vielä saapui sukulaisten joukko meidän laivueeseemme.
Tarjolla oli merirosvotarinan merirosvon Jack Sotaisan hattukakkuja
Matkustajia meloniveneessä
Merirosvolaiva ja -sapelikeksejä
Sekä tietysti teemaa mukaeleva kakku!

Roopen synttäreillä laitoin synttäriteemaan sopivat karkit tarjolle suoraan pöytäliinalle, ja samoin tein nyt. Tämä sopii mun mielestä juurikin lastenjuhliin.
Kokonaisuudessaan ensimmäinen kattaus näytti tältä

Myöhemmin meillä vierailivat mummi, vaari, Joonas-eno, Essi-täti ja John, Mira, Wilma, Jooa sekä kummit Tommi ja Outi. Tarjoiluja täydennettiin vielä yhdellä kesäisellä juustokakulla

Onnea mun rakas viisivuotias poikani, Nuutti Joonatan!!

Nuutti muuten ilmotti tällä viikolla, että Aino (päiväkodista) rakastaa häntä, mutta hän ei rakasta Ainoa yhtä paljon kuin rakastaa äitiä <3. Näin puhuu Aito Mammari <3.



6 kommenttia:

  1. Eikä!!! Vau mitkä tarjoilut! Ihan uskomatonta, siis ootko itse nuo tehnyt? Mahdoton kakku! Olisi kyllä ollut kiva maistaa palanen, hehe... Sun pojat ovat kyllä varmaan niin onnellisia, kun niillä on sellainen äippä kuin sinä; kekseliäs, toimelias ja ymmärtäväinen.. ja vielä COOLI! ;) Onnea synttärisankarille! T. Heini

    VastaaPoista
  2. Tosiaan, aiva mielettömät juhlat varmasti aarteenetsintöineen, merirosvotarinoineen ja upeine tarjoiluineen!! VAU!!!! Mielettömän upeita!!! Oli Nuutti päivänsankari varmasti melko ylpeä omasta äidistään, kun järjestää noin mahtavat ja varmasti mieleenpainuvat juhlat! Ihmekkös tuo, että päiväkodin Aino ei ole kivunnut äidin edelle ;)Onnea Nuutille! T:Elina

    VastaaPoista
  3. Niin hienot tarjoilut!!! Vau!! Tuli ekaa kertaa vierailulle blogiisi ja ajattelin jättää merkkiä! :)

    VastaaPoista
  4. Wau mikä kakku! Meidän poika olisi tuollaisesta kyllä niiiin onnellinen! Ja hienot tarjoilut muutenkin. :)

    VastaaPoista
  5. Vau vau vau mitkä merirosvobileet! :)

    VastaaPoista
  6. millainen mahtoi olla merirosvotarina, onko vielä tallessa?

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :).