sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Päivä, jolloin legot joutui kylpyyn

Juhlien jälkeisenä päivänä on kiva keskittyä arkeen, ja siivota koko kämppä. Otan aina jonkun suuremman projektin, jonka suoritan kerralla. Nyt normisiivoomisen rinnalle valikoitui legojen pesu. Ja niitä leogja meillä tuntuu riittävän.


Isoveljen huoneesta pesulle joutuivat kaapin päältä valmiiksi kasatut alukset ja muut telineet
joista osa, oho, meni vähä rikki vaikka kuinka oli hellävarainen pesu. Isoveli on lähtenyt viikoksi pois kotoa, joten nyt oli hyvä hetki aarteet pestä.
Alusten lisäksi pesulla kävivät kaiki kasaamattomat legot laatikosta.
Myös pikkuveljen huoneesta pääsivät kaikki legot legot kylpyyn. Pikkuveljen mielestä peseminen oli varsin mukavaa puuhaa! Pesuaineena meillä oli Tolun desinfioiva yleispuhdistusaine. 
Oli äitillekin yllätys, kuinka paljon legoja mahtuu kolmeen laatikkoon...
 Uskotteko, jos kerron että meillä legot ovat leluista leikityimmät? Legojen lisäksi kovassa huudossa on Star Wars muodossa missä hyvänsä. Tänään pieni jedisoturi on kulkenut jedikaapu (Star Wars -kylpytakki) päällä, valomiekka (ulkoa löytynyt keppi) tungettuna pikkukalsareihin, toisessa kädessä musta hanska, koska käsi on tuhoutunut (äitille piti kyllä vielä varmistaa, että on se käsi OIKEASTI tallella, kun äiti jo niin hätääntyi. HuH.).


Taitaa meidän kesäloman Legonland-reissu olla ihan paikallaan! Varsinkin, kun sinne on juuri avattu Star Wars -osio. JeeJee!

2 kommenttia:

  1. Varmasti tulee huippureissu jos leegot on yhtäkovassa käytössä kun mulla;)

    VastaaPoista
  2. Välillä kyllä kaipaavat kovasti pesua nuo legot. Hammasharja toimii yllättävän hyvin eikä aina tarvitse veden kanssa laträykseen vaipua. Tarrojen kanssa saa kyllä olla erittäin varovainen.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :).