Raakasuklaakonvehdit kinuskisella taatelitäytteellä
Suklaa
40g kaakaovoita
40g raakasuklaamassaa
1 rkl carobjauhetta
2 rkl riisilesejauhetta (toco)
1 rkl lucumaa
1 tl vaniljajauhetta
ripaus suolaa
Kinuskitäyte
3 tuoretta taatelia
1 rkl vettä
Sulata kaakaovoi ja raakasuklaamassa vesihauteessa. Lisää loput suklaan ainekset ja sekoita.
Liruttele suklaamassasta vajaa puolet konvehtimuotteihin pohjalle. Laita pakastimeen jähmettymään.
Valmista kinuskitäyte muussaamalla haarukalla taatelit. Lisää vettä niin että saat tasaisen massan. Laita massa pieneen pakastuspussiin.
Ota konvehdintekeleet pakkasesta. Pursota vähän täytettä jokaiselle konvehdille mutta huolehdi että täyte el osu muotin reunoihin eikä nouse muotin reunojen yli.
Täytä muotit lopulla suklaalla ja laita pakastimeen kovettumaan. Säilytä jääkaapissa.
Heippa, sulla on blogissasi vanha (siis TODELLA vanha) postaus lohikäärmeen häntä kakusta, mainitsit ohjeen löytyneen Noitien keittokirjasta. Ajattelin kokeilla tälläistä hakuammuntaa että mahtaisiko sinulla olla kys kirja itselläsi?
VastaaPoista