torstai 18. joulukuuta 2014

Vuosi elämästäni, päivä 254

Päivä 254, 18.12.2014

Tänään olikin semmonen päivä että Nuutilla oli eka tapaaminen lasten polilla diabeteshoitajan luona. Meidän iloksi ja pojan riemuksi polille tuli Vaasan Sportin pelaajia joukko mukanaan joulumuistamista lapsille! Nuutti sai Sportin collegetakin ja pääsi osastolle pelaamaan uutta NHL-15 -pleikkapeliä jossa on valittavissa joukkueeksi myös Sport ;).
Käytiin myös ravitsemusterapeutin puheilla mutta sieltä en saanut mitään uutta mukaan. Mun käsitykset ravinnosta poikkeaa muutenkin niin rankasti yleisistä ravintosuosituksista, että en niin innostu noista käynneistä. Mutta noh, työtään tekevät ja varmasti paljon tietävät, mä vaan en luota noihin tiettyjen tahojen tilaamiin ja maksamiin tutkimuksiin. Pitää olla sen verran kriittinen!

Veela roikkui taas äidin mukana ja jaksoi hienosti leikkiä ja touhata. Lenni oli mummin ja vaarin luona sen aikaa.


Käytiin vielä iltapäivällä äitin kanssa täydentämässä ruokavarastoja paikallisen ruokapiirin hakutilaisuudessa. Mukaan lähti luomuperunoita, luomuporkkanoita, vuohenleipäjuustoa, kasviksia erilaisia sekä sian suolia. Suolet isännyksen käyttöön, vesi kielellä odottelee uuden vuoden makkaroita :D. Se tässä meidän suhteessa on hienoa, että vaikka meidän ruokavaliot on hyvinkin erilaiset, on meidän ruokafilosofia kuitenkin samanlainen ja kiinnostus ja rakkaus ruokaa ja ravintoa kohtaan on yhtä suurta <3 .="" p="">

Lenni katsoi kun kirjottelin tällä mun tietokoneella ja kysyi että kuka on haukannut tosta toisen palasen :D. Applen logo :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :).