tiistai 16. joulukuuta 2014

Vuosi elämästäni, päivä 248

Päivä 248, 12.12.2014

Voi jos mulla ois loputtomasti aikaa ja vaikka vähä enemmän rahaakin, niin mä tekisin varmaan kaikille tutuille jonkun joulumuistamisen. Mutta kun mulla sitä aikaa on niin kovin vähän, eikä rahaakaan aivan tuhottomasti, niin tyydyn tekemään aina muutamille ystäville jotain.

Joka vuosi tapaan muistaa jollain lailla mun kummipojan äitiä eli mun tätiä. Usein se on vaan joku kynttilä tms, mutta tänän vuonna kokosin tämmösen kaakaopurkin, jossa on kerroksittain luomukaakaojuomajauhetta sekä luomukaakaota, polka karkkikeppi ja vaahtokarkkeja. Laitoin vielä kylkeen killumaan vähän kermalikööriä :P. Tein toisen samanmoisen myös ystävälle.


Mutta mitä kuuluu piparipapalle? No ei kovin hyvää! Eikä kyllä mammallekaan! Muruset jäi ku muumipariskunta muutti pois..


Nuutti ja Moa on omat joululahjatoiveensa listanneet jo aiemmin, muutamaan otteeseenkin, mutta nyt Roope sai omat toiveensa rustattua ylös. Kovin on vaatimatonta :D. Volttimonttu, kiviseinä, pehmustettu sumupuku.. Niin ja sinitarra! Voi pyhät pyssyt, tässä oikeen nauruhermoja kutkuttava lista! Niin on kovin vielä 12v:lle maailma avoinna ja tilaisuuksia täynnä! Liekö taktiikkaa vaiko vielä auktoriteettien pelkoa, niin arvostan tuota kohtaa "mopo, kypärä ja lupa ajaa" kohtaa ;).


Lennillä ei ollut päikkäripäivä, joten illalla uni tuli. Mihinkäs muualle kuin isoveljen syliin <3 .="" blair="" ja="" kanssa="" katottiin="" kattoi="" lenni="" me="" muumia.="" p="" project="" roopen="" witch="">


Meillä onkin harvinainen viikonloppu kun lapsista on kotona vain tämä isoin ja kaksi pienintä. Isännyskin menee töihin sekä la että su ja vielä pitkiksi päiviksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :).