tiistai 16. joulukuuta 2014

Vuosi elämästäni, päivä 246

Päivä 246, 10.12.2014

Löysin Chocochilin pinterest-tilin kautta semmoseen blogiin kuin Truly Kira ja sieltä oli aivan huippuherkullisen kuulloinen resepti tahini-suklaakonvehdeille! Piti heti kokeilla, kun kaikkia tarvikkeita kaapista löytyi. Ja aaaapuuuuaaaaa.. En oo varmaan ikinä syöny mitään näin hyviä suklaajuttuja!!


Resepti on siis täällä. Kokeilkaa!!

Keskiviikko kerhopäivä. Viime viikolla ei päästykään, mutta nyt mentiin ja olikin viimeinen kerho tälle vuodelle. Pistettiin ihan jouluhörhelöä neidille päälle sen kunniaksi! Tämä kuva on tosin jo kotoa, kun kerhossa otetut oli niin surkeita.


Illalla kävästiin Veelan kanssa koululla markkinointiryhmän kokouksessa. Lenni pieni oli nukahtanut sillä aikaa kovan äiti-ikävän päätteeksi. Lenni kuitenkin heräs jossain vaiheessa iltaa ja niin armoton oli äidin kaipuu, että äiti ei saanut lähteä viereltä pois. Otin siis nappulan sohvalle nukkumaan niin sain jotain vielä tehtyäkin. Vähän väliä silmiä raotti ja tarkisti että äiti on lähettyvillä. Mun oma mammari <3 .="" nbsp="" p="">


Hain muuten postista ison kasan paketteja. Joulu se tulla jolkottaa. Onneksi nettishoppaaminen on niin kovin helppoa, koska kahden pienen kanssa shoppaaminen on kaikkea muuta kuin helppoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :).