tiistai 21. lokakuuta 2014

Vuosi elämästäni, päivä 190

Päivä 190, 15.10.2014

Kerhopäivä! Kivat leikit ja kahvit ja askartelut kerhossa :).


Muu päivä menikin sit.. No ei niin kauheen hyvin. Veelalla on vissiin alkanut nyt eroahdistus, ja koko loppupäivän kerhon jälkeen oikeestaan vaan huusi. Nieleskeli välillä jotain, en tiedä mitä, ja sit taas huusi. Tekee kyllä hampaitakin, mutta supoista huolimatta huuto ei loppunut, joten mä en keksi mitään muuta syytä enää.

Meidän piti isompien poikien kanssa katsoa elokuva yhdessä, mutta sekin meni aivan vallan mönkään kun Veela vaan huusi. Kesken kaiken Lenni kaatoi kodinhoitohuoneessa nestemäisen pyykkiaineen päälleen ja silmiinsä. Soitin myrkytyskeskukseen ja sieltä neuvottiin pesemään koko poika ja erityisesti silmät, yläluomien sisäpuolelta.. Helppo juttu kuulkaas! Kaksvuotiasta ei enää niin vaan pidetä makuulla ja paikalla ja vielä saman aikasesti pidetä silmiä auki ja suihkutella niitä silmiä! Huh! Ja koko sen ajan Veela huusi hysteerisenä Roopen sylissä. Ommmmmm. Ommmmm. Että zeniä vaan!

Oon virkannut Lennille hampurilaista. Niin selkeää on vissiin virkkausjälki, että tämä salaatinlehti on Lennin mielestä kastiketta ja sitä kastiketta oli päässyt sohvan alle syömään koko Piippolan vaarin väki!


Äiti äiti, älä mene minnekään. Näin kului se meidän keskiviikko.. Huutaen, repien, roikkuen, huokaillen ja lopulta Lennille hermostuen. Kamalan paha mieli :(. Äiti ei vaan enää jaksa. Onneksi tulee aina huominen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :).