sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Perus juustokakku




Oon jo jonkun aikaa haaveillu juustokakusta, tänään vihdoin toteutin.


Pohjaan tuli 300g digestive keksejä, käytin niitä vähärasvasia, ja 150g rasvaa.


Täytteeseen tuli 500g tuorejuustoa, vajaa 2 purkkia maitorahkaa, 3 kananmunaa, 1dl kermaa (käytin ihan ruokakermaa), 1dl maizenaa, 2½dl ruokotomusokeria, 1rkl vaniljasokeria. Paistoin 175 asteessa ~45 minuuttia, jonka jälkeen katkasin virrat ja annoin olla uunissa vielä puoli tuntia.




Parhaiten tällasen juustokakun kanssa menis ehkä paseerattu vadelma, mutta tähän aikaan vuodesta alkaa meikäläisen marjavarastot olla suhteellisen loppu, joten ihan purkista pistin mangososetta päälle (Semper on parasta).

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit :).