En oo pitkään aikaan kuvaillu syömisiä!
Tässä iloinen, värikäs aamupala marraskuun pimeyteen. Tattarin ituja, mansikoita, vadelmia, kiiviä ja riisimaitoa. Lisäksi tattarikräkkeri kookosöljyllä. Namskis!
Keittiöpäivä jatkui. Tällä kertaa keitin vaaleeta glögiä ite. Keittelin aiemmin syksyllä omenoista mehua ja nyt sulatin sitä kattilassa. Mausteita laitoin kattilasn mehun kanssa kiehumaan seuraavasti: 1tl kardemumman siemeniä, 15 kokonaista neilikkaa, 5 kanelitankoa, 2 tähtianista, 2rkl kookossokeria ja palan tuoretta inkivääriä. Keittelin hyvän tovin, varmaan 15-20 min, nostin pois levyltä ja laitoin vielä seokseen hautumaan yhden rooibus-teepussin. Sekotussuhde on nyt glögillä ja vedellä 1:1 :).
Tein myös kookos-chiapalleroisia Naturally Meghan -blogista. On muuten yks mun lemppareista se sivusto!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun kommentoit :).