tiistai 23. syyskuuta 2014

Vuosi elämästäni, päivä 165, Lennin synttärijuhlat!

Päivä 165, 20.9.2014

Koska Hilla vanhempineen ja mun Joonas-veli on täällä päin nyt, niin pidetään Lennin synttärit pari viikkoa etukäteen. Juhliin oli kutsuttu kummit ja mummit ja serkut, näin niinku lyhkäsesti, eli aikusia 11 (kummisetä ei päässyt) ja lapsia 9 (Veela mukaan lukien). Hauskaa oli!!








Lenniä vähän arvelutti ja askarutti ajatus synttäreistä, ja istuessaan syömässä puuroa lounaaksi Lenni tuumas että synttäreillä hän syö puuroa. Nii-i, voihan sitä olla sellaset puurosynttäritkin! Jotenkin kuitenkin Lennillä keskittyi tämä ajatus synttäreistä syömiseen. Hmm, kenenkähän poika.. Lahjoja Lenni ei osannut odottaa, joten ne olivat varsin mukava yllätys! Nyt on keikkabussia ja uutta junaa ja junarataa ja legoja ja vaatteita. Ihanaa, kiitoskiitos!!

Päivä ei ollut pelkästään aurinkoa ja juhlintaa. Nyt on luvattu yöpakkasia koko seuraavaksi viikoksi, joten nyt oli se päivä mitä ollaan ajateltu että "sit joskus syksyllä".. Isi vei kanat pois :(. Niin mukavia kanoja olivat, lepposia tyttöjä, kesyjä kanasia, hirrrween, hirrrween sääli oli luopua. Kiitos vain kanakullat tästä kesästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :).