keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Vuosi elämästäni, päivä 112

Päivä 112, 29.7.2014

Aamusta pakkauspuuhia ja ennen puolta päivää oli tavarat raavittu kasaan ja minä ja viisi mukulaa suuntasimme kohti Keuruun järvimaisemaa Vesan ostoshelvetin kautta. 


Koko päivä meni. Isot muksut pyörivät Miljoonativolissa samaan aikaan kun minä ja pienet pörrättiin hyllyjen väleissä. 

Nyt kuitenkin perillä, pestynä, uituna ja syötynä. Muut nukkuu, kohta minäkin. 


3 kommenttia:

  1. Muutamia kertoja oon jättäny kommenttia mutta ei meinaa mennä läpi. Josko tällä kertaa tämä pääsisi :) Ihana, ihana blogi. Vaikutat niin onnelliselta nyt elämään ja arkeen. Kuvista ja kirjoituksista välittyy aidosti se rakkaus ja ilo jota tunnet lapsiasi kohtaan <3 Teidän arkea on mukava seurata!
    Tällainen "vuosi elämästäni" pitäisi itsekkin tehdä. Sitä olisi mukava lueskella tulevaisuudessa :) Saanko varastaa idean jos jaksan/ehdin siihen ryhtyä?
    Ihania kesäpäiviä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt meni, jesh! Mutta ekalla yrittämällä ei tälläkään kertaa. Piti paristi lähettää.. Tainnu olla muissakin blogeissa nyt samaa ongelmaa jo jonkin aikaa.

      Poista
    2. Tottakai saat varastaa! Mä en ihan joka päivä pysty näitä päivittämään, millon mikäkin syy, mutta jälkikäteen oon kirjottanut jokaisesta päivästä. Ihan huikeeta, en ikinä oo ollu päiväkirjan pitäjä, ja nyt jo yli sata päivää takana :D. Näitä on varmasti kiva ite selailla joskus. Emmä tiiä jaksaako näitä kukaan muu sun lisäksi lukea :D :D. Mut kiitos ihana, kiva kun käyt täällä <3 <3 <3.

      Poista

Kiitos kun kommentoit :).