lauantai 21. kesäkuuta 2014

Vuosi elämästäni, päivä 74

Päivä 74, 21.6.2014

Lenni oksensi yöllä ennen yhtä. Onneks olin sängyn vuorannut pyyhkeillä, niin kävi nopeesti siivoominen. Lenni jatkoi heti uniaan ja vasta aamuyöllä tuli viereen. 
Veela taas nukkui kolmella heräämisellä omassa sängyssään. En oo pitkään aikaan nukkunu yhtä syvää unta, vaikka olinkin koko ajan varuillani Lennin suhteen. 

Aamulla tuntu kyllä että nyt napsahtaa lopullisesti kun en tienny mitä oisin ekana tehny, pessy sitä sänkyä minkä just eilen pesin vai menny pihalle suihkuttelemaan oksurääsyjä. Noh, molemmat sain tehtyä. 

Ja sit alko Nuutti oksentamaan. Oksensi oman petarinsa ja Roopen maton. Takapiha muistuttaa kohta kaatopaikkaa kun sinne oon paiskonu tota oksennuspyykkiä odottamaan pesukoneen parantumista. Nuutti on nyt nukkunut koko päivän, illaksi piristyi niin päästiin kaikki saunaan. 


Mutta välillä jo jotain muutakin :). Kesäkurpitsassa on kukka! Uskomatonta että kasvit kasvaa vaikka lämpöä on hätinä kymmenen astetta!


Roope ja Lenni leikkivät pihalla agenttileikkejä radiopuhelimien kanssa pitkään. 



Lennin ruokaleikkeihin virkkasin kanumanun, kanafarmarille tietenkin!


Mulla on kyllä ihana vauva! Aivan super! Nyt ihana pieni Veela-rakas menee lattialla selkeesti eteenpäin ja siksi viihtyykin paremmin. On niin mukavaa kun voi rapistella ja hypistellä leluja ja sit siirtyä seuraavaan kohtaan. Tää kaikki arki vie niin mukanaan että välillä on vaan pakko pysähtyä nauttimaan tästä maailman ihanimmasta pikku prinsessasta, kohta sekin osaa jo uhmata :P. 

Jännityksellä seuraavaa yötä kohti. Lennin sänky on taas vuorattu pyyhkein, toivottavasti niitä ei ensi yönä tarvita!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :).