maanantai 16. kesäkuuta 2014

Vuosi elämästäni, päivä 69

Päivä 69, 16.6.2014

Aamulla odotti ikävä yllätys, Hilla oli oksentanut koko yön :(. Pieni reppana makas äitinsä kainalossa kasvot kalpeana. Yks plus yks, Lenni oksentaa siis huomenna, joten pakkasin ipanani autoon ja hurautettiin Korkeasaareen, se kun oli se paikka mihin Lennin täällä halusin viedä.

Jännimmiksi ja mielenkiintoisimmiksi osottautuivat kalat, kilpikonnat, riikinkukko ja lokit :D. Ja kaikki Lennin mielestä huutaa :D.




Korkeasaaresta ajettiin Jumboon. Halusin käydä Jesper Juniorissa alebongauksilla ja käyttää Lenniä syömässä jossain. Ehdittiin käydä alet tsekkaamassa ja hampua haukkaamassa, ja sit se oksu tuli. Arvasinkin jo kun edes ranskalaiset ja keke ei Lennille maistunut vaan hyvin pian oli valbis ja kiito. 


Siskon luona odotti jo vähän paremmassa kunnossa oleva tytteli ja hyvin huonovointinen äityli. Lenni ei oo oksentanut toista kertaa ja söi vähän jogurttiakin. Ilta on mennyt pyykkiä pesten ja lapsia kaitsien. Veelakaan ei oikeen oo oma itsensä ollut vaan on ollut krätynen. Kello on yhdeksän ja täällä on jo tunnin ollut täysi hiljaisuus. 

Saas nähä mitä huominen tuo tullessaan. Toivottavasti mä ja Veela säästytään tolta taudilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :).