sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Vuosi elämästäni, päivä 61

Päivä 61, 8.6.2014

Ja taas oli pyykkipäivä. Viallinen hihna laukes perjantaina ja pakko oli saada pyykit pestyä. No nyt ne on pesty! Auto tuli pestyä samalla odotellessa. 


Lounaaksi tein banaanilättyjä (banaania, kananmunia, kookosjauhoa, kookosmaitoa) ja banaanijäätelöä (banaania, soijamaitoa ja vaniljajauhetta). Päälle vähä vaahterasiirappia ja kookoshiutaleita! Ai että ku maistu hyvälle!! Ei tosin maistunu kaikille.. 


Päikkärilenkki tehtiin taas. Kesä on kyllä ihan parasta!


Pyykkiä odotellessa köllöteltiin vähä enon sängyllä :).


Nytkö tää jo alkaa.. Yks vee kaheksan kookoo paiskas oven kii ja meni omaan huoneeseensa leikkimään :D. Hetken päästä tosin jo huuteli kun ei itse saanut ovea en auki. 


Edelliset herkkupallerot tuli syötyä loppuun, joten tein uusia. Palleroissa on pähkinöitä (cashew, manteli ja hassel), taateleita, maapähkinävoita, auringonkukansiemeniä ja appelsiinim kuorta. Pyörittelin pallot kookoshiutaleissa. Kiireessä tein niin ei tullu ihan mitä piti, taatelit ois saanu olla liossa kauemmin ja niitä ois pitäny olla enemmän. Tarkotus oli myös laittaa raakakaakaota mutta unohdin. Syötyä tulee toki varmasti!


Uusi viikko alkaa huomenna! Tiedossa pojilla leiriä, laivapuistoilua ja kesälomamatkaa Helsinkiin siskon luokse <3. En malta odottaa!!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :).