torstai 22. toukokuuta 2014

Vuosi elämästäni, päivä 44

Päivä 44, 22.5.2014

Kesä jatkuu :). Aamulla tehtiin pihahommia Lennin kanssa Veelan nukkuessa omenapuun alla vaunuissa onnellista unta. Veela on siis vihdoin oppinut nukkumaan myös ulkoilmassa!

Lennillä oli tärkeä tehtävä: viedä kotiloita kukkapenkeistä ylös kanahäkkiin kanoja odottamaan. Ja kyllä niitä vietiinkin! Takas tullessaan Lenni aina hihkaisi "hymä!" tarkottaen hyvä. Ihanat pienet multaiset varpaat tepsutteli nurmikolla <3. 

Sisälle kun tultiin niin Lenni oli ilmeisesti sitä mieltä että äiti vois pistää imurin pois ja tarjoilla lounasta. Hihii! Salaattivermeet olin pessyt aiemmin valmiiksi ja Lenni ne kiikutti pöytään. 


Lenni on reipas apulainen keittiössä. Kovin innokkaasti keittää kahvia, hämmentää puuroa (Lennin mielestä puuro pyörii :D ) ja repii salaattia. 

Veela kääntyi tänään ensimmäistä kertaa lattialla kyljelleen! Lennihän teki samaa jo heti synnyttyään, mutta tällä neidillä ei ole mikään kiire. Vauvana on hyvä olla <3. 

Iltapäivällä kävin kaikkien viiden muksun kanssa kesäkenkäostoksilla ja muistin taas miksi ostan lähes kaikki vaatteet netistä.. Huh mä sanon!

Illalla käytiin pyykkiä pyörittämässä mummin ja vaarin luona. Lenni istutti vaarin kanssa perunoita ja jälleen itseään kiitteli "hymä, hymä" :D. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :).