lauantai 17. toukokuuta 2014

Vuosi elämästäni, päivä 39

Päivä 39, 17.5.2014


Tämmöstä herkkuruokaa syötiin tänään! Nomnom!


Hetken verran nämä murulaiset nukkuivat omassa huoneessaan päikkäreitä yhtä aikaa <3. 

Muuten onki ollu vähä tylsä päivä. Aurinko on kyllä paistanu ja on ollu lämmin, mutta siitepölyt pöllyää nyt niin rankasti että ulkoilu on mun osalta vähä inhottavaa. Ekaa kertaa tuntuu allergiaoireet myös kurkussa. Mut pian taas helpottaa hetkeksi :). 

Pesukone otti ja hajos. Johan se onkin reilun vuoden meillä ollut.. Pistin koneen linkoamaan ja kuulu kamalaa ryminää, ja kuivausrumpu oli osittain jo pois pesukoneen päältä pesukoneen lähdettyä liikkeelle. Pesukoneen rumpu on ilmeisesti rikki, jotenki pois paikoiltaan. Miten ikinä seitsemän henkinen perhe pärjää ilman pesukonetta kovin monta päivää??


1 kommentti:

  1. Miten voikaan Lenni näyttää noin isolta? Se on tuo pikkuinen tuossa vieressä :)
    Siitepölyt kutittaa silmiä ja kurkkua sekä vuodattaa nenää täälläkin. Mutta allergialääkkeitä en oo käyttänyt. Muutaman kerran otin ja väsytti niin paljon että mielummin kutina kuin se järjetön väsymys. Jos nyt vaan hyvät ilmat jatkuis niin kyllä ne kohta väistyy häiritsemästä :)

    Voi ei teidän pesukonetta. Voin kuvitella mikä vuori teillä ehtii kasvaa kun meilläkin on korit täynnä parissa päivässä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :).