torstai 8. toukokuuta 2014

Vuosi elämästäni, päivä 30

Päivä 30, 8.5.2014


Jonkun on vaan oltava isompi, mahtavampi ja näkyvämpi kuin muut. Mahtimuna. 

Kahden viikon välein me haetaan kananmunia ja kasviksia paikallisesta luomu- ja lähiruokapiiristä. Tänään meidän kotiin kulkeutui kananmunia, porkkanaa, sipulia ja palsternakkaa. Niitä kaikkia meillä kuluukin ihan riittävästi!

Kiva päivä jälleen takana :). Kutsuin Sike-varatädin lounastreffeille meille. Tarjoilin savuahvensalaattia tähän tapaan 


ja hyvälle maistui! Ahvenet oli niitä toissailtaisen kalastusreissun tuliaisia jotka savustin savustuspussissa. Jännitti vähän suolan määrä mutta hyviä tuli, nomnom! Savukalan ja homejuuston yhdistelmä on muuten aivan loistava, varsinkin kun siihen yhdistää vielä vähän päärynää. Jälkkäriksi nautiskeltiin marjoja. 

Iltasella piipahdettiin ylimummin luoma ja samalla moikattiin siellä myös pikkuserkku-Pinjaa. 

Kirjoitan muuten näitä postauksia yleensä illalla ja samalla imetän kahta pientä yhtä aikaa. Meidän iltarutiini ja Lennin lempparihetki päivässä. 

Kuvat on huonolaatuisia, tiiän. Aifounin kamera ei vaan ole tämän parempi. 


2 kommenttia:

  1. Sä se jaksat tehdä kaiken näköisiä ihania ruokia! Vaikka kai se menee niin että mitä enemmän lapsia, sitä paremmin oppii hallitsemaan aikaakin ;) Ainakin joskus tuntuu siltä. Onko tämä pienin enemmän äidille käsiä antava kun Lenni oli? Vai Nukutaanko teillä taas tissiunia ja monta lyhyttä pätkää per päivä?
    Ja mikä ihana iltahetki! Noita tulee varmasti vielä joskus ikävä <3

    VastaaPoista
  2. Onpa kivaa Bianca kun löysit tänne <3! Veela on ihan toisenlainen vauva kuin Lenni oli :D. Nukkuu pidempiä pätkiä mahallaan vaunuissa (sisällä) pötkötellen ja nukahtaakin muuallekin kuin tissille. Ei täällä kyllä syötäis varmaan leipää haastavampaa jos ois samanlainen tapaus ollut kuin Lenni :D. Hereillä ollessa Veela ei kuitenkaan viihdy juuri muuta kuin sylissä, mutta tarviiko kolmikuisen niin vielä viihtyäkään..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :).