keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Tähän on tultu

Hui, puolitoista vuotta edellisestä kirjoituksesta! Nyt blogibuumin ollessa huipullaan yritän itsekin aktivoitua tämän kanssa. Tähän asti olen blogannut lähinnä leipomuksia ja joitain käsitöitä, mutta nyt haluan tallentaa edes tänne näitä arvokkaita arjen hetkiä.

Lokakuussa 2012 syntyi Lenni, pieni pellavapää, nyt jo puolitoistavuotias. Voi kuinka aika voikaan rientää! Lenni oli helppo vauva, mutta huono nukkuja, ja on sitä edelleen. Kun Lenni oli 11 kk ikäinen, lopetin yöimettämisen rauhoittamaan meidän öitä. Silloin oltiin siinä pisteessä että tissillä käytiin öisin helposti 20 kertaa. Muutama yö meni ja meidän yöt rauhoittuivat, mutta aamut aikaistuivat. 
Nyt Lenni saa tissiä enää aamulla ja illalla. Yöt nukkuu suhteellisen hyvin, tai sanoisinko vaihtelevasti. Aamuisin herätään kuuden - seitsemän aikaan, välillä hyvällä ja välillä vähemmän hyvällä tuulella.

Lenni on kova leikkimään, laulamaan ja ulkoilemaan. Lempileikit on junarata, muumilaiva ja muumit, autot sekä ulkoleikit.

Tammikuun lopulla 2014 sai meidän perheen väkiluku lisäystä kun syntyi pienistä pienin, tummatukkainen kaunotar Veela. Veela on nyt kaksi kuukautinen totinen tyttö, mun lapsista rauhallisin ja kärsivällisin. Neito nukkuu hyvin, syö hyvin ja kaikin puolin on muutenkin täydellinen.
Jatkamme Veelan kanssa tutustumista.

Mä olen nyt siis kotona ja pyöritän tätä viiden lapsen arkea. Uusioperhe, mun lapset, sun lapset, meidän lapset. Aikamoista palapeliä siis meidän arki. Yks soittaa kitaraa, telinevoimistelee ja käy aikidossa, toinen käy terapiassa ja kolmas soittaa pianoa. Kolme koululaista, kaksi vauvaa.

Reilu vuosi takaperin muutimme omakotitaloon. Talo on vanha, rakennettu 1986, vuosien varrella edelliset asukkaat ovat tehneet pintaremonttia. Ollaan vähän muutettu pintoja oman mielen mukaiseksi, mutta vielä on paljon tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin.

Pikaisesti tämä on tilanne. Tästä jatketaan! Aion kirjotella jatkossa meidän arjesta, päivistä kahden pienen kanssa, haasteista kouluikäisten kanssa, leipomisesta ja ruoanlaitosta, käsitöistä, remontin edistymisestä ja kaikesta muusta arkisesta. 

Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :).