lauantai 5. marraskuuta 2011

Happy Halloween!

Se on jälleen täällä. Tai NE on. Halloween siis, ja Roopen synttärit. Tai no, Halloween meni jo, ja Roopen synttärit on vasta tulossa, mut jos väliä on vaan kaks viikkoa, niin ainahan ne voi yhdistää! Mun ja mun pikkusiskon synttäreillä on kolme viikkoa väliä, ja neki aina yhdistettiin. Nih! (Se ei muuten ollu aina kivaa.)


Herra-melkeen-yhdeksän-veen kakkutoive oli tänä vuonna aivokakku. Vuoden Äiti (tattadadaadadaaaaaaa) tietenkin toteutti pojan toiveen. Siitä tuli tämmönen.


Tämä kakku on sisältä Charlotte Russe vadelmatäytteellä (sekin poitsun toiveesta). Netistä löytyy monen monta ohjetta Charlotte Russen tekemiseen, joten mikäli joku haluaa vastaavaa tehdä, frankly my dear KVG :P.
Kakku kuitenkin aivokerroksen alla näyttää tältä.


Tarjolla oli myös vastapaistettuja munkkeja kuorrutuksella, elikkäs donitseja. Nämä uppos tämän huushollin vanhimpaan mieheen.


Lisäksi pöydälle pistettiin matomuffinseja
haamuja
nakkivarpaita
ja kärrrrmeksiä.


Poijjaat pöydässä istuivat tämmöisessä kattauksessa.


Pitkä juhlapäivä takana, joten tämän vuoden Halloweenpirskeistä ei tämän pidempää bloggausta. Mikäli on kysyttävää, saapi kysyä, vastaan mielelläni :).


Ja näin siirtyivät halloweenkoristeet kaappiin odottelemaan ensi vuotta. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

2 kommenttia:

  1. Voi kiemura, en tajua, miksen pysty kommentoimaan :/ bloggerin tilillä.. Mutta siis aivan mahtavaa ja upeeta :) Tykkään! Salanimi

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :).