perjantai 2. lokakuuta 2009

Kiemuroita ja kiekuroita


Yhdellä foorumilla tuli vastaan aivan superherkullisen kuulonen ohje. Vaihteeksi suolasta siis tarjolla!

Pohjaan tulee 2dl vettä, 5dl jauhoja, 1pss kuivahiivaa, vähän suolaa, 3rkl öljyä ja vähän hunajaa. Sit vaan kohotellaan taikinaan sen puoli tuntia, perus.
Kaulitaan suorakaiteeksi ja päälle levitetään purkki pestoa ja fetajuustoa. Vaihtoehtosesti voi laittaa punasta pestoa ja homejuustoa. Mä tein molempia ;). Ja pohjan tein kaksinkertasena.
Paistetaan +225 tai kiertoilmalla +200 sen aikaa että ovat kypsiä.

Sortsit, kuva on huånå. Kamerasta on akku loppu ja puhelimellä ei ihan priimakuvaa tuu iltavalossa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :).