torstai 4. syyskuuta 2014

Lehtikaalivohvelit

LEHTIKAALIVOHVELIT


1 kananmuna
2 dl hiilihapotettua vettä
2,5 dl spelt- ja täysjyvävehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
3 rkl kuivattua lehtikaalta
1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
(pikku hippunen suolaa)

* Riko kananmunan rakenne ja sekoita siihen hiilihapotettu vesi. Vaihtoehtoisesti voit käyttää maitoa
* Sekoita taikinaan muut ainekset.
* Anna taikinan turvota hetki.
* Paista vohveliraudalla muutama vohveli.

Mä tein nämä minulle, 2-vuotiaalle ja  7-kuiselle lounaaksi. Jos vauva ei olisi ruokaillut samasta, niin olisin taikinaan vähän suolaa ripauttanut.

Lounaaksi jos tekee, niin päälle voi laittaa mitä kaapista löytyy :). Meillä täytteenä oli vuohenjuustoa, aurinkokuivattua tomaattia, oliivia ja kesäkurpitsaa. Lisäksi kuutioin vähän vuohenjuustosta tehtyä leipäjuustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :).