
Tammikuun lopussa tein tällaisen kakun yksille nyyttärisynttäreille.
Pohjaan jauhoin kaapista löytyneen sekalaisen kokoelman keksejä; voileipäkeksejä, kaurakeksejä, paussikeksejä.. Ja lisäksi rasvaa.
Täytteessä on flora vispiä, rahkaa, vaniljarahkaa, valkosuklaata ja turkinpippurirouhetta. Kakun koristelin Pandan salmiakkilakulla, Fazerin turkinpippurilakulla ja tp-rouheella. Tuo rouhe suli ikävästi kakun pinnalla, sitä en enää toiste laita.
Heippa!
VastaaPoistaOliko maku kohdallaan? Antoiko valkosuklaa liikaa makeutta ja maistuko kunnolla salmiakilta?
Pitäs tehdä kiitoskakku salmiakin ystävälle joka ei kauheesti perusta suklaasta... Siksi vähän kyselen :)
Moi,
VastaaPoistamä en kyllä valitettavasti enää muista kuinka juuri tässä kakussa maistui valkosuklaa ja oliko kuinka salmiakkista. Tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kakku enivei! Testaa siis =). Mutta älä ripottele päälle turkinpippurirouhetta ;).
Terveisin,
Riikka