perjantai 3. huhtikuuta 2009

Turkinpippuri-valkosuklaakakku


Tammikuun lopussa tein tällaisen kakun yksille nyyttärisynttäreille.


Pohjaan jauhoin kaapista löytyneen sekalaisen kokoelman keksejä; voileipäkeksejä, kaurakeksejä, paussikeksejä.. Ja lisäksi rasvaa.


Täytteessä on flora vispiä, rahkaa, vaniljarahkaa, valkosuklaata ja turkinpippurirouhetta. Kakun koristelin Pandan salmiakkilakulla, Fazerin turkinpippurilakulla ja tp-rouheella. Tuo rouhe suli ikävästi kakun pinnalla, sitä en enää toiste laita.

2 kommenttia:

  1. Heippa!
    Oliko maku kohdallaan? Antoiko valkosuklaa liikaa makeutta ja maistuko kunnolla salmiakilta?

    Pitäs tehdä kiitoskakku salmiakin ystävälle joka ei kauheesti perusta suklaasta... Siksi vähän kyselen :)

    VastaaPoista
  2. Moi,

    mä en kyllä valitettavasti enää muista kuinka juuri tässä kakussa maistui valkosuklaa ja oliko kuinka salmiakkista. Tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kakku enivei! Testaa siis =). Mutta älä ripottele päälle turkinpippurirouhetta ;).

    Terveisin,
    Riikka

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :).